Kinderdagverblijf Goo

Kinderdagverblijf  is samen met de peuterspeelzaal, basisschool en BSO onderdeel van kindcentrum De Raagten in Beek en Donk. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor optimale ontwikkeling van uw kind. 

Dagopvang

Kinderdagverblijf Stichting Goo is een ideale locatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar om lekker te spelen! De gezellige groepsruimtes en de uitdagende buitenruimte maken De Raagten een meer dan geschikte dagopvanglocatie. Onze pedagogisch medewerkers dragen met veel enthousiasme uitdagende activiteiten aan en zorgen voor een veilige omgeving waarin uw kind zich thuis voelt.

Groepen

Het kinderdagverblijf heeft drie groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De molletjes van 0-2 jaar, de uiltjes van 2-3 jaar en de vosjes van 3-4 jaar. De uiltjes en de vosjes zijn op de ochtend gemengd met de peuterspeelzaal kinderen, dit om meer gepast aanbod te bieden aan de verschillende leeftijden. Na 12.30 uur zullen de kinderdagverblijfkinderen weer samenvoegen bij de uiltjesgroep. Het aantal kinderen per groep is afhankelijk van de leeftijd. De medewerkers volgen in grote lijn een vast dagritme, daarin altijd het individuele ritme van uw baby of peuter als leidraad.

Wij bieden alle kinderen op de dagopvang VVE (voor-en vroegschoolse educatie) aan. Spelenderwijs stimuleren wij de kinderen in hun ontwikkeling. Uiteraard maken de kinderen ook veel gebruik van de natuurlijke buitenruimte.

Nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding!