Ons team

Leerkrachten

Stagiaires

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Mayte Donkers

leerkracht groep 1-2a
Hoi allemaal! Mijn naam is Mayte Donkers.
Dit schooljaar werk ik  van maandag tot en met vrijdag in groep 1-2a. Een van de dingen waar ik het meest van geniet, is wanneer de kinderen met een grote glimlach de klas binnen wandelen! Ik vind het belangrijk dat elk kind zich gezien en gehoord voelt en dat het zichzelf kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Ik vind het leuk om gezellig liedjes te zingen en zal dan ook regelmatig mijn ukulele erbij pakken! Mocht je vragen, zorgen of opmerkingen hebben, loop gerust even binnen of mail me. De deur staat altijd voor je open!

Soraya Douiyeb

Afstudeerstagiaire onderwijsassistent
Mijn naam is Soraya Douiyeb en ik ben 18 jaar oud. Ik doe de opleiding MBO-onderwijsassistent niveau 4 op het ROC ter AA in Helmond. Ik werk in de weekenden bij ONLY Helmond en in mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.
Afgelopen schooljaar ben ik al stagiaire geweest in groep 1/2a en 1/2c op donderdag en vrijdag. Dit schooljaar heb ik mijn examenjaar en loop ik stage op de maandag en dinsdag in groep 6. Ik kijk er erg naar uit om samen met de kinderen er een leuk schooljaar van te maken!

Hélène van der Heijden m.i.v. 1 augustus 2024

Directeur
Hallo, mijn naam is Hélène van der Heijden en vanaf augustus 2024 ben ik de directeur van Kindcentrum De Raagten. Ik ben enorm enthousiast om deze prachtige rol te mogen vervullen.
Bij Kindcentrum De Raagten staan de kinderen centraal. Ze leren en spelen zowel binnen als buiten schooltijd, en krijgen de ruimte om hun talenten in de volle breedte te ontwikkelen. Samen met ons geweldige team creëren we een warm en prettig pedagogisch klimaat, een fijne omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.
Het leren van en met elkaar geeft me ontzettend veel energie.
Ik kijk ernaar uit om samen met jullie, ouders, kinderen en collega’s, te bouwen aan een inspirerende en veilige plek voor iedereen.

Stefanie Habraken

leerkracht groep 1-2b en interne vertrouwenspersoon
Mijn naam is Stefanie Habraken.
Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Helmond.
Sinds 2015 werk ik in het onderwijs en mag ik samen met de kinderen de wereld ontdekken. Werken met jonge kinderen is echt mijn passie. Ze zijn nog zo onbevangen en houden van spel. Samen spelenderwijs dingen leren en onderzoeken.
Mijn motto is altijd dat we als leerkracht en ouders samen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Graag zoek ik samen uit wat het beste past bij een kind en welk pad we het beste kunnen bewandelen.
Kom dus gerust langs voor een vraag, of wanneer u zich zorgen maakt.
Maar de deur staat zeker ook open voor gewoon een gezellig praatje!

Kathelijn Nooijen

leerkracht groep 1-2b en 1-2c en interne vertrouwenspersoon
Mijn naam is Kathelijn Nooijen.
Al 25 jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme in het basisonderwijs.
Ik ben altijd juf geweest van een kleutergroep, mijn hart ligt echt bij het jonge kind. De spontaniteit, eerlijkheid en onbevangenheid van deze leeftijdsgroep spreekt mij enorm aan! Samen gaan we spelenderwijs de wereld leren kennen.
Naast creatief bezig zijn vind ik zingen ook erg leuk, dus er zullen veel liedjes gezongen worden in de klas.
Mocht u ooit vragen of zorgen hebben, dan hoor ik het graag.
Samen zoeken we de juiste weg die past bij uw kind!

Ilse Ruys

leerkracht groep 1-2c

Ik ben juffrouw Ilse. In 2018 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel, te Helmond. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij Eenbes basisonderwijs, op De Raagten bij de kleuters. Het mooie aan onderwijs vind ik dat iedere dag anders is, dat maakt het leuk en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen op school en in de klas. Ieder kind is uniek en moet zich op zijn of haar eigen manier kunnen ontwikkelen, om er het beste uit te kunnen halen. Zelf houd ik van bewegen, ook voor de kinderen is dit belangrijk. Er zal dan ook veel bewogen worden in de klas. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, dit zal terug te zien zijn in de klas en activiteiten met de kinderen. Mijn deur staat altijd voor je open. Mocht je vragen, opmerkingen of zorgen hebben, kom dan gerust!

 

Fleur Vorstermans

leerkracht groep 3a
Mijn naam is Fleur Vorstermans. In 2023 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 3a. Voor mij is rust, duidelijkheid en structuur van groot belang. Kinderen moeten weten waar ze aan toe zijn. Een warm pedagogisch klimaat, waarbij kinderen zich veilig voelen, is essentieel om tot ontwikkeling te komen. De successen die hieruit volgen, zullen we vieren. Onderwijs maken we tenslotte samen! Naast de Pabo heb ik de afgelopen jaren de opleiding tot muziekspecialist gevolgd. Naast het maken van muziek vind ik het leuk om te reizen, sporten en uiteten te gaan.

Mocht je dit schooljaar vragen hebben, neem contact op of loop gerust even binnen. De deur staat altijd voor je open. 

Paulien Aarden

leerkracht groep 3b
Mijn naam is Paulien Aarden en ik woon samen met mijn twee zoontjes (Casper en Matthijs) in Son en Breugel. Ik ben iemand die altijd bezig is, het liefst buiten.
In de klas vind ik het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Dat ze gezien en gehoord worden en lekker in hun vel zitten. Op deze manier kunnen ze tot leren komen. En om dan de twinkelingen in hun ogen te zien, daar doe ik het voor! Ik hou van structuur en duidelijkheid. Als die er is geeft dat ook ruimte voor de nodige grapjes en ontspanning. Ik hou van een duidelijke, eerlijke communicatie en openheid. Daarbij zie ik ouders als een belangrijke partner, samen moeten we het doen. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen zich goed voelen en tot leren komen. Loop gerust eens binnen als u vragen heeft, de deur staat altijd open.

Sanne Garritsen

leerkracht groep 3b

Vanaf dit schooljaar werk ik op Kindcentrum De Raagten in groep 3B samen met juf Paulien. Hiervoor heb ik bijna 15 jaar gewerkt op een school in Geldrop, ook binnen De Eenbes. Ik vond het tijd voor een overstap naar een andere school. Ik vind een veilige sfeer in de klas heel belangrijk, een sfeer waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je jezelf dan optimaal kunt ontwikkelen. Prachtig om hier als leerkracht onderdeel van uit te mogen maken. Als leerkracht kun je het niet alleen, een goede samenwerking met o.a. ouders hecht ik veel waarde aan. Samen zorgen we voor een optimale ontwikkeling van ieder kind. Naast leerkracht ben ik ook taalcoördinator. Samen met het team zorg ik voor een heldere visie en een rijk taalaanbod waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en ontdekken.

Nawal Atfane

leerkracht groep 4

Ik ben Nawal Atfane en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Schijndel. Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de PABO in Den Bosch en ben daarna jaren werkzaam geweest op een school in Rosmalen. Ik geef graag les in de middenbouw, omdat het enthousiasme en de betrokkenheid van de kinderen mij aanspreekt. Het doet me goed, als kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school komen. Mochten er vragen zijn, dan hoor ik dat graag!

Peggy Vlaminckx

leerkracht groep 4

Mijn naam is Peggy Vlaminckx. Ik woon in Veghel samen met mijn man en twee dochters. Na heel wat jaren in het speciaal onderwijs (cluster 2) gewerkt te hebben, ben ik sinds 2021 als leerkracht werkzaam op De Raagten. Wat ik belangrijk vind is dat ik aandacht heb voor alle kinderen, dat ik ze zie en dat ze bij mij mogen zijn wie ze zijn. Ze begeleiden in hun cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling. Hierdoor bewandel je soms samen verschillende wegen. Kinderen moeten zich in eerste plaats veilig en vertrouwd voelen om het beste uit zichzelf te kunnen halen. De kinderen laten weten dat ze fouten mogen maken en dat je hierdoor jezelf kan ontwikkelen en kan groeien. Daarnaast vind ik het contact met de ouders heel belangrijk en staat mijn deur altijd voor u open!

Kristy Verbakel

leerkracht groep 4-5 en schoolopleider

Mijn naam is Kristy Verbakel. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij Eenbes basisonderwijs als vervangster in de vervangerspool. Nu werk ik sinds 2018 met heel veel plezier hier op Kindcentrum De Raagten!Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. Ik wil de kinderen een plek bieden waarbij ze met veel plezier kunnen werken en spelen en waar ieder kind gezien en gehoord wordt. Daarbij vind ik structuur, duidelijkheid en rust ook erg belangrijk. Ieder kind is uniek en mag er zijn, we kunnen veel met en van elkaar leren. Ik wil dan ook het beste uit ieder kind halen! Het mooiste aan het onderwijs vind ik wanneer een kind straalt van geluk! Mocht u vragen, opmerkingen of zorgen hebben, loop dan gerust even binnen. De deur staat altijd voor u open!

Miranda Swinkels

leerkracht groep 6

Mijn eerste jaren in het onderwijs zijn begonnen bij de kleuters. Wat genoot ik van die onbevangenheid en spontaniteit van deze kinderen. Ik wilde hen heel graag wegwijs maken in het ontdekken van allerlei dingen en om te werken naar zelfstandigheid. Later kwam de grote uitdaging om in groep 3 en daarna in groep 4 de kinderen te leren rekenen, schrijven maar vooral te leren lezen. Die lijn wordt nu mooi voortgezet want dit jaar werk ik in groep 5 samen met mijn collega Martha. Tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk om in de middenbouw te werken. Mijn hart ligt echt bij de jonge kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo interessant en uitdagend! Vooral om de kinderen extra aandacht te geven op welk gebied dan ook.
Mijn werkdagen zijn de woensdagen en vrijdagen. Bij vragen bent u altijd welkom en staat de deur open.

Martha Vlemmings

leerkracht

Mijn naam is Martha Vlemmings en ik werk sinds 1985 op Kindcentrum De Raagten. In bijna alle groepen heb ik gewerkt, van kleuters tot en met groep 8. Ik werk nu samen met mijn collega Miranda in groep 5.

Naast het leerkracht zijn ben ik gedragsspecialist. Mijn bijzondere aandacht hierbij gaat uit naar kinderen die op de een of andere manier ‘anders’ zijn. Ik wil graag naar hun mogelijkheden kijken om deze kinderen te helpen waar dat mogelijk is. Voor mij is het allerbelangrijkste dat de Raagten een school is waar elk kind zich thuis voelt.

Laura Vlemmix

leerkracht groep 6 en onderwijsinnovator

Mijn naam is Laura Vlemmix en ik werk al een aantal jaar met veel plezier op de Raagten. Dit jaar werk ik in groep 6. Het is voor mij een uitdaging om de kinderen iedere dag iets nieuws te leren op een manier die bij de kinderen past. In mijn klas zie je dat ik thematisch werken ontzettend belangrijk vind, het is geweldig hoe betrokken de kinderen zijn bij het maken van mooie themahoeken. Ik geniet iedere dag toch wel het meest van de kinderen op school. Het lesgeven, de gesprekjes met de kinderen en alle activiteiten in de klas maken iedere dag weer een feest! Ik bof maar met zo’n leuke baan! Wil je nog iets weten of vragen, wandel dan gerust even binnen of mail me: laura.vlemmix@eenbes.nl

 

Niek van den Hoven

leerkracht groep 7

Mijn naam is Niek van den Hoven en ik woon samen met mijn vriendin in Sint Anthonis. Ik ben in 2022 afgestudeerd aan de PABO op Hogeschool de Kempel te Helmond. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan op de Raagten in groep 7. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. Dat ze zich veilig voelen in de klas en veel plezier kunnen maken. Daarnaast is structuur en duidelijkheid belangrijk. Kinderen moeten weten waar ze aan toe zijn en dat ze altijd bij je terecht kunnen als ze problemen ervaren. Ik heb heel veel zin om er dit jaar samen met de kinderen van groep 7 een super leuk, tof schooljaar van te maken! Mocht je nog vragen hebben, loop gerust binnen!

Myrna van den Heuvel

leerkracht groep 8 en rekenspecialist

Mijn naam is Myrna van den Heuvel. Voor mij is het heel bijzonder om op deze school te gaan werken; als ik kind zat ik ook op De Raagten. Ik word nog altijd blij van mijn mooie beroep. Mijn dag is altijd anders. De band die ik met kinderen opbouw geeft mij heel veel energie. Ik leer de kinderen goed kennen en zorg voor een goede en veilige sfeer. Zo komen kinderen beter tot leren. Naast leerkracht ben ik ook rekenspecialist. Ik begeleid dan leerkrachten en kinderen bij het vak rekenen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, uit eten te gaan en naar de film te gaan. Ik ben getrouwd met Twan en samen hebben wij een dochter en een zoon (Elin en Fedde). Ik geniet ervan om met mijn gezin dagjes weg te gaan of op vakantie te gaan.

Paul Engels

leerkracht groep 5 en ondersteuning bovenbouw, ICT-er
In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Eindhoven. Na die zomervakantie ben ik begonnen als invalleerkracht voor schoolbesturen in en rond Eindhoven. In die periode heb ik veel verschillende klassen en scholen mogen zien. In de jaren daarna ben ik vooral aan het werk geweest binnen een schoolbestuur in Eindhoven.
In 2016 ben ik gaan werken voor de Eenbes. Na een paar jaar met veel plezier op een school in Geldrop te hebben gewerkt ben ik weer terug op vertrouwd terrein, op de basisschool waar ik zelf op heb gezeten als kind. Erg leuk om op de Raagten aan de slag te kunnen. Dit jaar in groep 8 en in de ondersteuning van de bovenbouw.

Ellen Kemp (interim directeur)

directie

Linda van Giersbergen

Intern Begeleider, Rots & Water trainer en NT2-coördinator

Ik ben Linda van Giersbergen. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam in het onderwijs. Ik heb ervaring in het lesgeven aan de groepen 1 t/m 5. Mijn hart ligt dan ook echt bij het jonge kind. Naast dat ik als leerkracht werkzaam ben geweest, ben ik ook werkzaam geweest als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorg van de leerlingen in de onderbouw. Ik ondersteun de leerkrachten bij het bieden van de juiste ondersteuning aan de kinderen. De driehoek, ouder, school en kind is voor mij erg belangrijk. Op deze manier kun je voor kinderen het beste een veilige en prettige leeromgeving creëren en kunnen kinderen het beste uit zichzelf halen.
De samenwerking met ouders is dus erg belangrijk. Mijn deur staat daarom altijd voor je open.

Elske Kemperman

Intern Begeleider
Ik ben sinds augustus 2022 Intern begeleider op Raagten, ik richt mij op de groepen 4 t/m 8. Sinds 2010 werk ik al als IB-er en ik vind dat het leukste wat er is. De extra zorg en aandacht voor een kind om zo het beste eruit te halen spreekt mij hierin aan. Leerkrachten ondersteunen en coachen is waar mijn passie ligt. Ik zie het als een uitdaging, om in samenwerking met de leerkracht, het kind en de ouders, het onderwijs zodanig aan te passen dat ieder kind met een glimlach naar school komt.
In het weekend ben ik actief binnen de Scouting in Nuenen en onderneem graag leuke activiteiten met mijn gezin want met mijn jongens uit 2013 en 2015 is er altijd iets te beleven.
Mocht er iets zijn of heeft u een vraag, de deur staat altijd open.

Zoë van Grinsven

onderwijsassistent onderbouw

Mijn naam is Zoë van Grinsven. Ik ben 21 jaar en woon in Veghel samen met mijn ouders, jongere broer en hondje Wammes. In 2021 heb ik mijn diploma tot onderwijsassistent behaald. Na het behalen van mijn diploma wilde ik graag aan de slag in het onderwijs. Vol trots mag ik mezelf deel van team De Raagten noemen. Ik ben vijf dagen per week werkzaam op De Raagten als onderwijsassistent in de onderbouw. Ik begeleid individuele of kleine groepjes kinderen en ondersteun de leerkracht in de groep. Naast de leerkracht wil ik een zo goed mogelijke sfeer creëren voor de kinderen. Ik ben van mening dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, wanneer ze zich fijn voelen op school en in de klas. Hopelijk kunnen we mede door mijn inzet meer aandacht besteden aan het individuele kind.

 

Amina Salkovic

onderwijsassistent middenbouw

Mijn naam is Amina en sinds het schooljaar 2017/2018 werk ik met heel veel plezier op de Raagten. Ik voel me helemaal thuis tussen alle enthousiaste kinderen en dit professionele en betrokken team. Dit jaar werk ik in de groepen 3, 4 en 5 als onderwijsassistent. De individuele aandacht die ik de kinderen kan bieden maakt het werk als onderwijsassistent zo leuk! Het geeft mij voldoening om de leerlingen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. Door een veilige leeromgeving te ontwikkelen kan een leerling zich optimaal ontwikkelen en tot leren komen. Niet alleen het werken met kinderen maar ook de samenwerking met collega’s is ontzettend leerzaam en leuk. Het uit handen nemen van werk zodat de leerkracht meer tijd heeft voor de klas hoort hier ook bij.

Luuk Jonkers

onderwijsassistent bovenbouw

Hoi Ik ben Luuk Jonkers 23 jaar. Ik ben dit jaar voor het eerst werkzaam op de Raagten. Ik ben 5 dagen in de week op school aanwezig en hierbij ben ik werkzaam in verschillende groepen, vooral in de groepen 7 en 8. Hier werk ik vaak met kleine groepjes kinderen buiten de groep of help ik de leraar in de groep. Ik vind het altijd heel leuk om kinderen hun gezichten te zien als ze ineens het moment krijgen van nu begrijp ik het. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen op school en hier help ik de kinderen graag mee.
Mocht je vragen hebben aan mij kun je me altijd aanspreken in de school.

Theo van de Vossenberg

conciërge

Mijn naam is Theo van de Vossenberg en ik ben werkzaam als conciërge op deze prachtige school.

Naast kopiëren, lamineren, boekjes maken enz. ben ik hier ook voor de klusjes in en rond de school.

Ik ben vereerd om te mogen werken in een hecht en fijn team van leuke mensen.

Met de kinderen is er ook een goede en leuke band.

Hanneke van der Vrande

administratief medewerkster

Hallo, ik ben Hanneke van der Vrande en ben sinds augustus 2018 werkzaam bij Kindcentrum De Raagten als administratief medewerkster. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bijhouden van de leerlingenadministratie, het beantwoorden van de telefoon, het maken van de nieuwsbrief Raagten Actueel en alles wat verder met administratie en correspondentie te maken heeft. Ik ben op dinsdag, woensdagochtend en donderdag aanwezig en sta altijd klaar voor vragen van ouders en kinderen. In de tijd dat ik hier werk is mij al duidelijk geworden dat Kindcentrum de Raagten een hele fijne school is met een heel fijn en hecht team.

 

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.