Diensten

Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen

Buitenschoolse opvang vindt plaats op momenten tussen school en thuis. Het is vrije tijd van uw kind en zo gaat Stichting Goo er ook mee om. Wij bieden een vertrouwde en leuke plek waar uw kind rustig zichzelf kan zijn; voorschools, naschools en in de vakanties. Op onze BSO-locaties worden leuke en stimulerende activiteiten georganiseerd, maar er is ook voldoende aandacht voor rust of huiswerkbegeleiding na een intensieve schooldag.

 Voordelen van Stichting Goo BSO: 

* Onze BSO-locaties zijn op werkdagen 52 weken per jaar geopend.

* U kunt kiezen tussen verschillende opvangpakketten, meer hierover leest u op onze site.

* Bij Goo kunt u makkelijk eens een dagje ruilen..

* Voor ouders met variabele werktijden bieden wij flexibele opvang.

* Op onze BSO’s worden talloze activiteiten aangeboden. Wij hebben daarvoor een apart programma ontwikkeld: Goo For Fun.

* Goo werkt intensief samen met het basisonderwijs, we ontwikkelen in elk kindcentrum een gemeenschappelijke visie op onderwijs en opvang.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op een van onze BSO’s. U kunt dan zien hoe het eraan toe gaat en hebt de gelegenheid uw vragen te stellen. Maak een afspraak voor een informatiegesprek of rondleiding met een locatie bij u in de buurt. U kunt ons centraal bureau bereiken op 088-0088500 of via postbus@stichtinggoo.nl.