Zoë van Grinsven

Onderwijsassistent diverse groepen

zoe.vangrinsven AT eenbes DOT nl

Hallo allemaal! 

 

Mijn naam is juffrouw Zoë. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma tot onderwijsassistent behaald. Na het behalen van mijn diploma wilde ik graag aan de slag in het onderwijs. Hiervoor heb ik verschillende basisscholen benaderd. Na lang zoeken ben ik op Kindcentrum De Raagten uitgekomen. Ik mag me nu met trots deel van team De Raagten noemen.  

 

Ik ben vijf dagen per week werkzaam op De Raagten als onderwijsassistent in de groepen 1-4. Ik begeleid individuele of kleine groepjes kinderen en ondersteun de leerkracht in de groep. Naast de leerkracht wil ik een zo goed mogelijke sfeer creëren voor de kinderen. Ik ben van mening dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, wanneer ze zich fijn voelen op school en in de klas. Hopelijk kunnen we mede door mijn inzet meer aandacht besteden aan het individuele kind. 

 

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en probeer een positieve sfeer aan de kinderen mee te geven. Ik kijk erg uit naar mijn tijd hier op De Raagten, het werken met de kinderen en de samenwerking met collega’s. 

 

Naar overzicht