Marloes van de Graef

Leerkracht groep 0-1-2B
Onderbouwcoordinator

marloes.vandegraef AT eenbes DOT nl

Hallo!

Ik ben juffrouw Marloes. Ik ben inmiddels al weer enige jaren werkzaam op Kindcentrum De Raagten en ik werk hier met erg veel plezier. Wat me vooral aanspreekt op De Raagten is dat wij veel oog hebben voor het individuele kind. We stemmen ons onderwijs zo goed mogelijk op elk kind af, zodat elk kind ook daadwerkelijk elke dag gezien wordt.

 

Ik geniet ervan wanneer de kinderen uit mijn klas met veel plezier en enthousiasme naar school toe komen en 's morgens met een "big smile" op hun gezicht voor de deur staan. Naast groepsleerkracht 0-1-2 ben ik ook onderbouwcoördinator. Ik zorg, samen met mijn collega's van de onderbouw en Goo, voor een doorgaande lijn en goede doorstroming van peuterspeelzaal naar kleutergroep.
Waar ik ook blij van word is de ouderhulp die we krijgen. Wanneer we een activiteit organiseren hebben we regelmatig hulp van ouders nodig, zeker bij de kleuters. Gelukkig lukt het elke keer weer om genoeg helpende handen bij elkaar te krijgen! Dat vind ik echt super, want samen maken we de school.
Wil je graag nog meer weten? Dan staat de deur bij mij natuurlijk open.

Naar overzicht